Få mere ud af dit sexliv med penisringe

Få mere ud af dit sexliv med penisringe

Måske kender du begrebet ”erektil dysfunktion” – eller rejsnings problemer – fra de utallige reklamer for tvivlsomme medicinske produkter, som hver dag lander i millioner af mail boxe verden over. Disse reklamer lover timelange og jernhårde rejsninger, som vil kunne tilfredsstille enhver seksualpartner, til billige penge. Blot ved at sluge en enkelt pille kan du forvandle dig fra Hr. Lidt Slap til Mister Superlover på få minutter.

Men der er en bagside af medaljen – og en grund til, at denne type medicin faktisk er receptpligtig. Den kommer nemlig ikke uden visse risici, og langtids virkningerne af denne type medicin er endnu ikke kendte. Især ikke, når de anvendes af mennesker, som ikke har en medicinsk diagnosticeret erektil dysfunktion

Få en hårdere og længere varende erektion med penisringe

Du skal først og fremmest være klar over, at rejsnings problemer ikke nødvendigvis er en permanent tilstand. Problemer med erektion kan fremkomme som følge af stress, sygdom eller medicinering, og er i langt de fleste tilfælde forbigående. Derfor er der i de allerfleste tilfælde ingen grund til at medicinere imod rejsnings problemer. Dette betyder dog ikke, at du skal lade dig nøje med at flage på halv stang. Du kan nemlig sagtens opnå en flot, hård og langvarig rejsning ved hjælp af penisringe.

Hvordan virker penisringe?

En penisring strammer om roden af penis, hvor den blokerer for tilbageløb af det blod, som løber til og fylder svulmelegemet i penis op under erektionen. Således holder penis sig stiv og hård i længere tid, så du kan gennemføre et samleje uden at falde sammen. Du bør dog ikke lade din penisring sidde på i mere end tyve minutter. Så skal du tage en pause. Hos love-lingeri.dk finder du et stort udvalg af penisringe – såvel de simple som de mere avancerede – til rimelige priser og i mange varianter.